
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Чорний шоколад Natra Cacao (вміст какао-продуктів 70%) - професійний чорний шоколад, що вироблено в Іспанії. Він характеризується тонким, вишуканим смаком з приємною гірчинкою та помірною солодкістю. Чорний Natra Cacao 70% використовують у виробництві цукерок, батончиків, шоколадних плиток та фонтанів, він ідеальний для приготування бісквітів, кексів, мафінів, печива, трюфелів, глазурування та декорування кондитерських виробів. Чорний шоколад вдало поєднується з іншими інгредієнтами, тому зручний для додавання у креми, муси, начинки, ганаш, праліне. Шоколад від Natra Cacao 70% можна також використовувати у виробництві морозива, сорбетів та праліне.
Темперування:
- температура плавлення (розчинення) - до 45-48°С;
- темперування - до 28-32°С;
- кристалізація - при 10-15°С впродовж 15-20 хвилин.
Рекомендації щодо темперування: під час темперування шоколад повинен необхідно добре перемішати та рівномірно охолодити. Важливо контролювати кінцевий температурний режим, використовувати виключно чисті та сухі інструменти і посуд. Для якісного темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.
Склад: какао терте, какао масло, цукор, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), натуральний ароматизатор ваніль. Шоколад не містить штучних барвників, ароматизаторів та ГМО.
Плинність: ●●●●○
Виробник: Natra Cacao S.L. (Іспанія)
Пакування: металізований пакет (мішок) 20 кг.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16°С-18°С і відносній вологості до 65%. в герметичній упаковці. Не використовувати у разі пошкодження упакування.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 24 місяців з дати виробництва.
Темперування:
- температура плавлення (розчинення) - до 45-48°С;
- темперування - до 28-32°С;
- кристалізація - при 10-15°С впродовж 15-20 хвилин.
Рекомендації щодо темперування: під час темперування шоколад повинен необхідно добре перемішати та рівномірно охолодити. Важливо контролювати кінцевий температурний режим, використовувати виключно чисті та сухі інструменти і посуд. Для якісного темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.
Склад: какао терте, какао масло, цукор, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), натуральний ароматизатор ваніль. Шоколад не містить штучних барвників, ароматизаторів та ГМО.
Плинність: ●●●●○
Виробник: Natra Cacao S.L. (Іспанія)
Пакування: металізований пакет (мішок) 20 кг.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16°С-18°С і відносній вологості до 65%. в герметичній упаковці. Не використовувати у разі пошкодження упакування.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 24 місяців з дати виробництва.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Natra Cacao |
| Країна виробник | Іспанія |
| Вид продукції | Шоколадні дропси |
| Відсоток какао | 70 |
| Склад | Склад: какао терте в рідкому стані, цукор, какао масло, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), натуральний ароматизатор ваніль. Шоколад не містить штучних барвників, ароматизаторів та ГМО. |
| Тип шоколаду | Чорний |
| Упаковка | Фольгований пакет |
| Користувацькі характеристики | |
| Вага (кг) | 20 |
| Тип товару | Шоколад |
| Вид шоколаду | Темний |
| Вміст какао-продуктів | 70,0% |
| Фракція/Консистенція | Калети |
| Бренд | Natra Cacao |
- Ціна: 19 447 ₴
- В наявності 24 од.
- Код: 700CNO170
Шоколад чорний 70% Natra Cacao 20 кг
19 447 ₴
- +380 (97) 353-16-78
- +380 (97) 997-41-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
