
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Білий шоколад Dulcey 35% Valrhona - натуральний білий шоколад з інтенсивним смаком та ароматом пісочного печива і карамелізованого молока. Valrhona Dulcey преміальний шоколад, що користується популярністю серед професійних кондитерів і шеф-кухарів. Шоколад Dulcey 35% від Valrhona має золотисто-бежевий колір, що відрізняється від традиційного білого шоколаду, завдяки процесу карамелізації молока і цукру. Вершково-масляниста текстура шоколаду дозволяє його використовувати для виробництва шоколадних покриттів, ганашу, для приготування шоколадних цукерок, батончиків, мусів, морозива, сорбетів, різноманітних десертів тощо. Dulcey від Valrhona чудово поєднується зі свіжими фруктами та ягодами, горіхами, ліофілізованими пудрами, сублімованими продуктами тощо. Шоколад Dulcey також чудово підходить для створення шоколадних плиток і праліне.
Склад: какао-масло, цукор, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, сироватка молочна суха, вершкове масло, емульгатор (соняшниковий лецитин), натуральний екстракт ванілі.
Правила темперування:
- температура плавлення / розчинення шоколаду - до 45-48°С;
- темперування до 28-29°С;
- кристалізація при температурі 26-27°С.
Виробник: Valrhona SAS (Франція)
Пакування: 1 кг.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16-18°С і відносній вологості до 75%. в герметичній упаковці.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 18 місяців з дати виробництва.
Склад: какао-масло, цукор, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, сироватка молочна суха, вершкове масло, емульгатор (соняшниковий лецитин), натуральний екстракт ванілі.
Правила темперування:
- температура плавлення / розчинення шоколаду - до 45-48°С;
- темперування до 28-29°С;
- кристалізація при температурі 26-27°С.
Виробник: Valrhona SAS (Франція)
Пакування: 1 кг.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16-18°С і відносній вологості до 75%. в герметичній упаковці.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 18 місяців з дати виробництва.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Valrhona |
| Країна виробник | Франція |
| Вага | 1000 г |
| Вид продукції | Шоколадні дропси |
| Відсоток какао | 35 |
| Склад | Склад: какао-масло, цукор, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, сироватка молочна суха, вершкове масло, емульгатор (соняшниковий лецитин), натуральний екстракт ванілі. |
| Тип шоколаду | Білий |
| Упаковка | Дой-пак |
| Користувальницькі характеристики | |
| Бренд | Valrhona |
| Вид шоколаду | Білий |
| Вміст какао-продуктів | 35,0% |
| Пакування | Дой-пак |
- Ціна: 2 468 ₴
- В наявності 3 од.
- Код: 31870/1
Шоколад білий Dulcey 35% Valrhona 1 кг
2 468 ₴
- +380 (97) 353-16-78
- +380 (97) 997-41-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
