
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Чорний шоколад Natra Cacao (вміст какао-продуктів 70%) - професійний чорний шоколад, що вироблено в Іспанії. Він характеризується тонким, вишуканим смаком з приємною гірчинкою та помірною солодкістю. Чорний Natra Cacao 70% використовують у виробництві цукерок, батончиків, шоколадних плиток та фонтанів, він ідеальний для приготування бісквітів, кексів, мафінів, печива, трюфелів, глазурування та декорування кондитерських виробів. Чорний шоколад вдало поєднується з іншими інгредієнтами, тому зручний для додавання у креми, муси, начинки, ганаш, праліне. Шоколад від Natra Cacao 70% можна також використовувати у виробництві морозива, сорбетів та праліне.
Темперування:
- температура плавлення (розчинення) - до 45-48°С;
- темперування - до 28-32°С;
- кристалізація - при 10-15°С впродовж 15-20 хвилин.
Рекомендації щодо темперування: під час темперування шоколад повинен необхідно добре перемішати та рівномірно охолодити. Важливо контролювати кінцевий температурний режим, використовувати виключно чисті та сухі інструменти і посуд. Для якісного темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.
Склад: какао терте в рідкому стані, цукор, какао масло, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), натуральний ароматизатор ваніль. Шоколад не містить штучних барвників, ароматизаторів та ГМО.
Плинність: ●●●●○
Виробник: Natra Cacao S.L. (Іспанія)
Пакування: паперовий дой-пак 400 г.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16°С-18°С і відносній вологості до 65%. в герметичній упаковці. Не використовувати у разі пошкодження упакування.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 24 місяців з дати виробництва.
Темперування:
- температура плавлення (розчинення) - до 45-48°С;
- темперування - до 28-32°С;
- кристалізація - при 10-15°С впродовж 15-20 хвилин.
Рекомендації щодо темперування: під час темперування шоколад повинен необхідно добре перемішати та рівномірно охолодити. Важливо контролювати кінцевий температурний режим, використовувати виключно чисті та сухі інструменти і посуд. Для якісного темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.
Склад: какао терте в рідкому стані, цукор, какао масло, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), натуральний ароматизатор ваніль. Шоколад не містить штучних барвників, ароматизаторів та ГМО.
Плинність: ●●●●○
Виробник: Natra Cacao S.L. (Іспанія)
Пакування: паперовий дой-пак 400 г.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16°С-18°С і відносній вологості до 65%. в герметичній упаковці. Не використовувати у разі пошкодження упакування.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 24 місяців з дати виробництва.
Основні | |
---|---|
Виробник | Natra Cacao |
Країна виробник | Іспанія |
Тип шоколаду | Чорний |
Вага | 400 г |
Упаковка | Дой-пак |
Вид продукції | Шоколадні дропси |
Відсоток какао | 70 |
Склад | какао терте в рідкому стані, цукор, какао малсо, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), натуральний ароматизатор ваніль. Шоколад не містить штучних барвників, ароматизаторів та ГМО |
Користувацькі характеристики | |
Фракція/Консистенція | Калети |
Вміст какао-продуктів | 70,0% |
Вага (кг) | 0,4 |
Тип товару | Шоколад |
Паковання | Паперовий Дой-пак |
Бренд | Natra Cacao |
Вид шоколаду | Темний |
- Ціна: 484 ₴
- В наявності 100 од.
- Код: 700CNO170/0,4
Шоколад чорний 70% Natra Cacao 0,4 кг
484 ₴
- +380 (97) 353-16-78
- +380 (97) 997-41-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.